Laura Cosoi - Vacanta cu familia la Paris

Publicat pe

Impreuna cu sora sa, Alina, cu tatal si fratele ei, Laura Cosoi a vizitat Parisul, vedeta Pro Tv facandu-le astfel un cadou tatalui la aniversarea celor 61 de ani si fratelui care a implinit 7 ani.

Ideea mi-a venit acum cateva luni cand am fost la Paris impreuna cu Andrei la Disneyland.Desi mi-a placut foarte mult, mi-am dat seama ca nu mai exista mirajul copilariei si astfel m-am gandit ca cea mai buna trecere de la copilarie la prima zi de scoala pentru fratele meu, Andrei, ar fi catevazile la Disney.', marturiseste Laura.

Laura a facutsi in Paris furori cu frumuseteasasi cu abilitatile de dansatoare, insa Smiley poate fi linistitcatotul s-a petrecut sub privirile si cu consimtamantul tatalui sau. Intr-o seara,in timp ce ne aflam la Trocadero si admiram o trupa de cantareti din Ecuador,unul dintre ei s-a indrepatat spre tatal meu si l-a intrebat daca ma poate invita la dans. Astfel ca am dansat vreo trei melodii in total si pot spune ca am fost atractia serii.Toate bliturile erau indreptate sprenoi. A fost super-amuzant momentul!',povesteste amuzata Laura.

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă