Laura Giurcanu se mărită și plănuiește o nuntă complet atipică. Cum a fost cerută în căsătorie: „Am plâns o oră, două...”

Publicat pe

Laura Giurcanu se mărită și, spre deosebire de colegele sale din vlogosferă, tânăra nu vrea să facă mare tam-tam cu nunta. Nu va organiza un eveniment grandios, cu sute de invitați, ci o petrecere restrânsă, doar cu familia și prietenii.

Laura Giurcanu se mărită și plănuiește o nuntă complet atipică. Cum a fost cerută în căsătorie: „Am plâns o oră, două...'Laura Giurcanu se mărită și plănuiește o nuntă complet atipică. Cum a fost cerută în căsătorie: „Am plâns o oră, două...'

La doar 14 ani, Laura Giurcanu câștiga a doua ediţie a emisiunii Next Top Model by Cătălin Botezatu și au urmat colaborări cu reviste renumite precum Vogue, Elle, Cosmopolitan. În 2015 şi-a creat un vlog pe Youtube, iar contul său este urmărit de sute de mii de adolescenţi care o consideră un exemplu. Astfel, la doar 22 de ani, Laura a ajuns unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România și chiar din lume, contul său de Instagram fiind urmărit de aproape un milion de oameni.

Iată că, în ciuda vârstei sale fragede, Laura Giurcanu este pregătită să se așeze la casa ei și a acceptat cererea în căsătorie a iubitului său, pe 31 mai 2019.

„Sunt foarte pregătită și încântată să mă așez la casa mea. În schimb, de nuntă, nu!  Nu sunt nici pregătită și nici încântată, dar mie îmi place să stau acasă, să gătesc, să fac curat. Mi se pare foarte relaxant', spune vloggerul.

„Nu mă așteptam să mă ceară în căsătorie. Eu veneam după un zbor lung, am ajuns acasă și s-a întâmplat. A fost la noi acasă, pe canapea, exact cum îmi doream. Nu am visat niciodată să fie într-un loc cu mulți oameni, să se uite la noi foarte multă lume… Nu-mi place să atragem noi atenția, contrar meseriei mele. Am plâns o oră, două, am sunat pe toată lumea… Cum se face! Relația noastră este cel mai liniștitor lucru care mi se putea întâmpla, e o avalanșă de sentimente pozitive! El mi-a scris poezii, e foarte romantic. M-a cucerit cu gesturi micuțe, mi-a adus de fiecare dată flori în ghiveci. Eu, în schimb, am fost mai teroristă puțin, dar acum sunt cea mai iubitoare!', a povestit Laura la Antena Stars.

Nici vorbă de nuntă cu fast, cu sute de invitați și pregătiri cu luni și ani înainte. Laura vrea un eveniment simplu și încă se mai gândește dacă va îmbrăca rochia de mireasă sau nu.

„Nu mă încântă ideea de «hai să facem nişte acte, să fim legaţi forever» și nici de o nuntă cu 300 de invitaţi. Va fi ceva mic, restrâns, cu familia și prietenii. Nu mă încântă ideea unei nunți mari, n-am nici timpul și nici răbdarea necesare să organizez așa ceva. Asta îi spuneam şi mamei. Nu m-am văzut niciodată în rochie de mireasă. (…) Există certuri. Sunt chestii atât de banale. Dacă suntem puţini irascibili într-o zi putem să ne certăm…”, a spus Laura Giurcanu. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter