Laurenţiu Duţă, de urgenţă la spital cu hemoragie internă. Artistul a înghițit o bucățică dintr-un tacâm de plastic

Publicat pe

Laurențiu Duță a tras o spaimă soră cu moartea. Solistul trupei 3Sud Est a fost transportat de urgență la spitalul din Piteşti, cu hemoragie internă, după ce a înghițit o bucățică dintr-un tacâm de unică folosință, care s-a rupt în timp ce mânca.

Laurenţiu Duţă, de urgenţă la spital cu hemoragie internă. Artistul a înghițit o bucățică dintr-un tacâm de plasticLaurenţiu Duţă, de urgenţă la spital cu hemoragie internă. Artistul a înghițit o bucățică dintr-un tacâm de plastic

O masă putea să-l coste viața pe Laurențiu Duță. Cântărețul a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, pentru că la spitalul din Piteşti, acolo unde a mers inițial, nu exista personal pentru intervenţii endoscopice.

La Floreasca, Laurenţiu Duţă a fost operat imediat, dat fiind faptul că exista un risc foarte mare de a face blocaj respirator, inflamaţii ori infecţii.

Intervenţia s-a terminat cu bine, după cum chiar solistul povesteşte: „Mi s-a extras rapid bucata de plastic înfiptă în esofag și m-am revenit repede, din fericire”.

Apoi, Laurenţiu Duţă a primit tratament cu antibiotice timp de cinci zile.

Solistul a explicat ce i s-a întâmplat, dorind să tragă un semnal de alarmă pentru cei ce folosesc tacâmuri de unică folosinţă: „Mare atenție la astfel de tacâmuri, cu precădere la cele albe. Sunt din ce în ce mai subțiri și reprezintă un real pericol pentru sănătatea noastră”, a spus Laurenţiu Duţă, potrivit Libertatea. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter