Laurentiu Duta merge cu Elena la Eurovision - VIDEO

Publicat pe

Laurentiu DutaLaurentiu Duta, compozitorul melodiei „The Balkan Girls', o va insoti pe Elena, reprezentanta Romaniei la Eurovision, la concursul de la Moscova.

Desi spune ca sunt multe piese bune in competitie, Laurentiu crede ca Romania are sanse la o clasare buna, marturisind ca nu ar avea curaj sa cante in concurs, pentru ca responsabilitatea este foarte mare.

„In acele 3 minute, totul trebuie sa fie perfect. Din cate m-am informat, sunt bine cotate piesele Norvegiei, Turciei si Ayerbaijanului, dar ca in orice competitie, sanse are toata lumea », a povestit compozitorul piesei „The Balkan Girls' in emisiunea „Muzica Ta' de la Radio 21.

Laurentiu Duta si-a lansat cu aceasta ocazie cea mai recenta piesa, „Impreuna', dar si videoclipul acesteia, in exclusivitate, pe on-line, pe www.radio21.ro.

Tatal unei fetite de 1 an si sapte luni, Laurentiu a vorbit cu multa dragoste despre familia lui. „In fiecare zi ma indragostesc si mai mult de fiica mea. Este superba si ne intelegem minunat. Toata lumea spune ca seamana cu mine si acest lucru ma topeste', a dezvaluit Laurentiu Duta.

 

Laurentiu Duta – Impreuna

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter