Lavinia Pîrva, în colanți la șase luni după ce a născut. A slăbit spectaculos! / Prima fotografie alături de Ștefan Bănică, de când au devenit părinți

Publicat pe

Lavinia Pîrva a slăbit spectaculos după naștere, iar la șase luni de când a adus pe lume un băiețel se poate spune că are silueta dinainte să rămână însărcinată. Fericită cu felul în care arată, Lavinia a purtat colanți la un eveniment monden, care a avut loc în această seară și a pozat alături de Ștefan Bănică, fotografia publicată de VIVA! fiind, de altfel, prima lor poză împreună de când au devenit părinți.

Lavinia Pîrva, în colanți la șase luni după ce a născut. A slăbit spectaculos! / Prima fotografie alături de Ștefan Bănică, de când au devenit părințiLavinia Pîrva, în colanți la șase luni după ce a născut. A slăbit spectaculos! / Prima fotografie alături de Ștefan Bănică, de când au devenit părinți

Lavinia Pîrva a devenit pentru prima dată mamă în luna mai a acestui an, când i-a dăruit lui Ștefan Bănică un băiețel. Atât în timpul sarcinii, cât și imediat după aceea, cântăreaței a fost subiect de bârfă pe rețelele de socializare din cauza kilogramelor acumulate, în jur de 20.

Iată că, la aproape jumătate de an de când a născut, Lavinia arată senzațional și închide gura tuturor răutăcioșilor care i-au comentat silueta.

Cântăreața a slăbit spectaculos și pentru a arăta tuturor că se simte foarte bine în pielea ei și nu are nici un fel de frustrare legată de greutate, a purtat pantaloni mulați, care pot fi foarte ușor luați drept colanți.

Lavinia a venit însoțită la evenimentul monden din această seară de soțul ei, Ștefan Bănică, aceasta fiind prima lor apariția publică după ce au devenit părinți și, de altfel, una dintre rarele momente în care au fost fotografiați împreună.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter