Le mai ții minte pe gemenele de la Indiggo? Cum arată și cu ce se ocupă acum, la 11 ani după ce s-au făcut de râs, la "Americanii au Talent"

Publicat pe

Mihaela şi Gabriela Modorcea, gemenele de la Indiggo, s-au străduit din răsputeri să apară pe primele pagini ale publicaţiilor din România, dar mai ales în topurile muzicale de aici. Nu au reuşit să strângă foarte mulţi fani aici, aşa că s-au mutat în „ţara tuturor posibilităţilor”. America le-a devenit prietenoasă abia acum, însă, la 11 ani de când bat la uşilor concursurilor de talente.

Paradoxal, într-o țară unde nu puțini sunt artiștii care încă trăiesc făcând playback, Mihaelei și Gabrielei Modorcea, germenele de la Indiggo, nu le-a surâs norocul… Chiar dacă nu au excelat la capitolul voce, cele două surori sunt o apariție extrem de plăcută, însă asta nu a fost de ajuns. Drept urmare, Mihaela și Gabriela Modorcea au plecat în țara tuturor posibilităților, unde, din păcate, au aflat la modul dur, că nu chiar totul este posibil, cu atât mai mult cu cât în America e și concurența mai mare.

David Hasselhoff le-a trimis acasă…

În anul 2008, gemenele de la Indiggo au vrut să demonstreze încă o dată ce pot și s-au înscris la show-ul de talente „America’s Got Talent”, însă prestația lor a lăsat mult de dorit. Cele două au urcat pe scenă fardate strident, în rochițe extrem de provocatoare, și au interpretat melodia „New York, New York”, reușind să șocheze pe toată lumea, iar David Hasselhoff, starul din serialul „Baywatch”, le-a criticat dur.

„Mi se pare înfricoșător modul în care voi, ca niște frumoase neveste ale lui Dracula, ați cântat despre New York. Parcă ați fi vrut să ne bântuiți. Vă dau și eu o șansă. Aceea de a va întoarce la București!”, le-a spus atunci Hasselhoff.

… Acum, gemenele de la Indiggo au un musical pe Broadway

Eșecul nu le-a descurajat pe cele două surori, ba dimpotrivă. Anul acesta, gemenele de la Indiggo au fost protagonistele unui musical de pe Broadway, realizat după cartea pe care a scris-o chiar Mihaela, intitulată „Wicked Clone” sau „How to deal with The Evil”, gemenele fiind invitate și la Fox5 pentru a dansa și a cânta un fragment din musicalul lor. Mai mult, cele două surori sunt extrem de implicate și în acțiuni umanitare, organizează expoziții de pictură și țin concerte, dovadă că, de multe ori, o ambiție de fier te poate duce acolo unde îți dorești, iar din punctul acesta de vedere Mihaela și Gabriela Modorcea sunt de admirat.

Foto: Instagram, Facebook

Le mai ții minte pe gemenele de la Indiggo? Cum arată și cu ce se ocupă acum, la 11 ani după ce s-au făcut de râs, la "Americanii au Talent"Le mai ții minte pe gemenele de la Indiggo? Cum arată și cu ce se ocupă acum, la 11 ani după ce s-au făcut de râs, la "Americanii au Talent"
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter