Legendara actriţă Lauren Bacall a murit

Publicat pe

Simbol al epocii de aur a Hollywood-ului, de o frumuseţe răpitoare, actriţa Lauren Bacall a încetat din viaţă la vârsta de 89 de ani, în urma unui atac cerebral.

 

Anunţul a fost făcut de familia fostului ei soţ, Humphrey Bogart, care a postat pe Twitter următorul mesaj: „Cu profundă durere, dar şi cu multă recunoştinţă pentru viaţa ei incredibilă, confirmăm decesul lui Lauren Bacall.'

 

Betty Joan Perske, numele ei adevărat, s-a născut la New York pe 16 septembrie 1924, în familia unor emigranţi evrei. În 1944, pe când avea19 ani, tânăra blondă, cu ochi albaştri pătrunzători şi voce gravă îşi câştiga notorietatea cu filmul To Have and Have Not', în care a jucat alături de Humphrey Bogart, în vârstă de 44 de ani la acel moment şi aflat pe culmile gloriei. Acesta a fost începutul unei mari poveşti de dragoste.

 

Cei doi au format timp de 12 ani unul dintre cuplurile legendare ale Hollywood-ului până în 1957 când Bogart s-a stins din viaţă în urma unui cancer esofagian.

 

Lauren Bacall, eroina filmului noir, are în palmares aproximativ 50 de filme, ea primind în 2009 un Premiu Oscar pentru întreaga carieră. A avut 3 copii, dintre care doi sunt născuţi în timpul căsătoriei cu Humphrey Bogart.

 

Foto: Hepta

 

Legendara actriţă Lauren Bacall a muritLegendara actriţă Lauren Bacall a murit
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter