Leonard şi Monica Doroftei, picanterii din viaţa de cuplu, după 27 de ani: „Îmi cer iertare că te iubesc atât de pătimaș!”

Publicat pe

Monica şi Leonard Doroftei s-au văzut, s-au plăcut şi tot ce le-a rămas de făcut a fost să se căsătorească. Au trecut 27 de ani de atunci şi dragostea lor nu a fost doar la prima vedere, ci zi de zi în tot acest timp. Au venit pe lume trei copii din dragostea pătimaşă pe care şi-o poartă unul altuia din 1992 şi, spun ei, până la moarte.

Leonard şi Monica Doroftei, picanterii din viaţa de cuplu, după 27 de ani: „Îmi cer iertare că te iubesc atât de pătimaș!'Leonard şi Monica Doroftei, picanterii din viaţa de cuplu, după 27 de ani: „Îmi cer iertare că te iubesc atât de pătimaș!'

„Aveam 20 de ani, iar ea 16. La prima întâlnire a noastră era și tatăl ei. Am avut lipici la tatăl ei, am avut vrăjeală, i-am intrat la suflet. A fost dragoste la prima vedere. am scos-o la prăjitură și n-a mâncat nimic, cred că de emoții. Îmi cer iertare că te iubesc atât de pătimaș, Monica!', a spus Leonard Doroftei, la Acces Direct.

Încă n-a dispărut pasiunea, ca în alte cupluri.', a întărit Monica afirmaţiile soţului ei.

Soția campionului la box spune că a fost cucerită în prima clipă de umorul lui.

„Ne-am cunoscut în primăvara anului 1992, la mătușa lui,respectiv nașa părinților mei. Cred că a fost destinul, pt că inițial nu am vrut să-i însoțesc pe ai mei în acea vizită. Aveam 16 ani și nu exagerez când spun că a fost dragoste la prima vedere. Pur și simplu am rezonat! Era un tip vesel, interesant și…mai ales curios!

Mi-a pus o grămadă de întrebări… acum ne amuzăm când ne amintim!… am fost supusă, practic, unui test de personalitate. Și acum îmi aduc aminte cum era îmbrăcat și felul în care încerca să se apropie de mine. În timp am descoperit la el o grămadă de calități: inteligență, inventivitate, blândețe, curaj ,iubire necondiționată și lista poate să continue', a spus soția lui Leonard Doroftei, într-un interviu pentru femeide10.ro.

Monica și-a amintit și de momentul în care a fost cerută în căsătorie:

„Trecuseră doi ani și jumătate și ne aflam pe stradă ,simțeam că nu mai putem sta unul departe de celălalt și dintr-o dată mi-a spus că mă iubește și că vrea sa fim împreună și că-și dorește mai mult decât orice sa fiu soția lui. Am simțit că leșin! Îl iubeam cu toată ființa mea și credeam că mai mult de atât nu se poate (pe parcurs am descoperit că poți iubi un om mai mult decât pe tine însuți). Ne-am căsătorit în luna octombrie și până și Providența a ținut cu noi: ne-a oferit o zi superbă. Deși era toamnă, a fost o zi călduroasă, însorită, plină de emoții!'.

Monica şi Leonard Doroftei au trei copii: Adrian (24 de ani), Alexandru (21 de ani) și Vanessa (16 ani). 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter