Leonardo DiCaprio a făcut o nouă cucerire. De data aceasta, nu a ales un top model

Publicat pe

Recunoscut drept un bărbat care are o pasiune pentru top modele, Leonardo DiCaprio pare să-şi fi schimbat, în mod surprinzător, gusturile în materie de femei.

 

Recent despărţit de top modelul Kelly Rohrbach, cu care se spunea că are o relaţie cât se poate de serioasă, marele favorit la Premiul Oscar de anul acesta ar fi savurat succesul de la Gala BAFTA în braţele actriţei Laura Whitmore.

 

În vârstă de 30 de ani, Laura l-ar fi întâlnit pe Leonardo la petrecerea de după Premiile BAFTA, presa scriind că cei doi au început să flirteze imediat ce s-au văzut.

 

Actorul nu ar fi avut ochi decât pentru frumoasa blondă care a savurat momentul. Rămâne de văzut dacă relaţia va avea şi un viitor, cunoscută fiind firea capricioasă a actorului.

 

Foto: Hepta

 

Leonardo DiCaprio a făcut o nouă cucerire. De data aceasta, nu a ales un top modelLeonardo DiCaprio a făcut o nouă cucerire. De data aceasta, nu a ales un top model

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter