Leonardo DiCaprio a postat pe Instagram despre „Marșul Pădurilor din România”. Mesajul emoţionant al actorului

Publicat pe

Actorul Leonardo DiCaprio a distribuit, pe contul său de Instagram, o postare a Greenpeace despre Marșul Pădurilor din România, care a avut loc duminică în București și în mai multe orașe din țară. Regram-ul lui DiCaprio a primit peste 159.000 de aprecieri și are peste 1.000 de comentarii.

Leonardo DiCaprio a postat pe Instagram despre „Marșul Pădurilor din România'. Mesajul emoţionant al actoruluiLeonardo DiCaprio a postat pe Instagram despre „Marșul Pădurilor din România'. Mesajul emoţionant al actorului

„Peste 4.000 de oameni au mers aseară (postarea Greenpeace a fost publicată luni, n.r.) pe străzile Bucureștiului, cerând Ministerului Apelor Pădurilor din România să pună capăt exploatării ilegale și o protecție reală pentru ultimele păduri virgine din Europa. Proteste similare au avut loc în mai multe orașe din țară.

În fiecare an, 38 de milioane de metri cubi de lemn dispar din pădurile României. Majoritatea copacilor sunt tăiați ilegal. Au avut loc, de asemenea, sute de atacuri asupra pădurarilor – doi dintre ei au fost uciși brutal, pentru că au protejat aceste păduri.

Din Amazon până în România, atacurile împotriva apărătorilor pădurilor cresc. Trebuie să protejăm pădurile și pe oamenii care le apără', se arată în mesajul Greenpeace distribuit de Leonardo DiCaprio pe contul său de Instagram.

Fotografia distribuită de Leonardo DiCaprio pe Instagram a fost realizată de fotograful Cătălin Georgescu.

În luna august, actorul a donat 5 milioane de dolari pentru a ajuta pădurea din Amazonia devastată de incendii. Earth Alliance, o iniţiativă de mediu susţinută de DiCaprio, a acordat banii grupurilor locale și comunităților indigene care lucrează pentru protejarea pădurii amazoniene. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter