Leonardo DiCaprio ii cheama pe americani la vot - VIDEO

Publicat pe
Leonardo DiCaprio a strans in jurul lui o multime de staruri pentru a realiza un clip plin de ironie prin care americanii sunt chemati sa voteze.

Implicat in numeroase actiuni de salvare a mediului inconjurator si suporter infocat al lui Barack Obama, Leonardo DiCaprio a ales sa lupte impotriva absenteismului cu ironie si umor. Mesajul pe care il transmite nu este „Mergeti la vot!', ci „Nu votati!', iar pentru a-i da mai multa greutate, DiCaprio a apelat la o multime de celebritati.

Leonardo DiCaprio

L-au urmat in aceasta campanie Tobey Maguire, Benicio Del Toro, Dustin Hoffman, Ellen DeGeneres, Forest Whitaker, Demi Moore, Eva Longoria, Usher, Ashton Kutcher, Natalie Portman, Jennifer Aniston, Jamie Foxx, Halle Berry.

Ce interes ar avea americanii sa voteze? Niciunul, la prima vedere. Doar daca nu-i intereseaza apararea drepturilor femeilor, sanatatea, terorismul, economia, razboiul, Darfur, si lista poate continua.

Foto: www.hepta.ro

Please, Don’t Vote!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter