Leonardo DiCaprio nu a gasit inca marea dragoste

Publicat pe

Leonardo DiCaprioLeonardo DiCaprio a declarat ca nu a gasit inca marea dragoste, desi actorul are o relatie cu top modelul israelian Bar Rafeli.

Cei doi au insa o relatie tumultuoasa, in cei doi ani si jumatate de cand sunt impreuna despartindu-se de mai multe ori.

In ultimul timp, par mai indragostiti ca niciodata, petrecand impreuna Anul Nou in Mexic in compania mai multor prieteni, printre care si David Arquette.

Spre deosebire de alte staruri care isi declara dragostea in paginile revistelor, DiCaprio a ales sa faca exact invers, declarand ca nu este sigur ca a gasit marea iubire.

Daca pe plan personal, lucrurile au schiopatat pentru cei doi, pe plan profesional le merge foarte bine. Bar Rafeli a devenit imaginea unei marci de surf, in timp ce Leonardo DiCaprio asteapta lansarea ultimului sau film, „Revolutionary Road' in care joaca alaturi de Kate Winslet.

Foto: www.hepta.ro
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter