Leonardo DiCaprio nu are ochi decat pentru "pisicuta" Ashley

Publicat pe

Leonardo DiCaprio profita de faptul ca este din nou singur si isi petrece timpul liber in compania unor fete frumoase. Ultima pe lista lui DiCaprio, Ashley Roberts de la Pussycat Dolls.

Cei doi s-au intalnit in timpul unei gale de polo la Windsor, pentru a merge ulterior in Chinawhite si Whisky Mint, doua dintre cele mai trendy cluburi londoneze.

Leonardo DiCaprio Ashley Roberts

De fiecare data, actorul a fost asaltat de o multime de fete, carora ca un adevarat gentelman le-a oferit sampanie. Potrivit unui martor, Leonardo nu avea insa ochi decat pentru blonda de la Pussycat Dolls.

Timp de 3 ani, Leonardo DiCaprio a avut o relatie cu top modelul israelian Bar Rafeli. Cei doi s-au despartit dupa ce DiCaprio a refuzat sa o lase pe Bar sa se mute la el, speriat de perspectiva unui angajament pe termen lung. In timp ce Bar se afla acum in bratele lui Ricardo Mansur, un om de afaceri brazilian, Leo pare sa nu refuze nicio fata care ii face ochi dulci…

Foto: www.hepta.ro
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter