Leonardo DiCaprio se însoară? Actorul ar fi cerut-o de soție pe Kelly Rohrbach

Publicat pe

Leonardo DiCaprio renunță la burlăcie. Potrivit revistei americane Ok! Magazine, actorul de 40 de ani ar fi cerut-o de nevastă pe iubita lui, fotomodelul Kelly Rohrbach.

 

Leo și Kelly sunt împreună de numai 4 luni, iar actorul părea un burlac convins, mereu înconjurat de fotomodele și femei frumoase, de care se plictisea repede. Chiar dacă e greu de crezut, revista menționată mai sus titrează una dintre cele mai mari vești din showbiz-ul american.

 

În ciuda diferenţei de 15 ani dintre ei, cei doi îndrăgostiţi au început planurile de nuntă, dorindu- şi un eveniment micuţ şi discret, şi deja şi‑au făcut un contract prenupţial, în valoare de 245.000.000 de dolari.

 

Starul de la Hollywood le-a mărturisit prietenilor că s-a decis să facă marele pas pentru că superba Kelly e diferită faţă de celelalte iubite ale sale. Aceasta e extrem de inteligentă şi îl înţelege, ei având aceleaşi pasiuni şi interese, fiind amândoi implicaţi în mod activ în lupta împotriva încălzirii globale şi a sărăciei.

 

Foto: Northfoto

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter