Leonardo DiCaprio si-a cumparat o casa ecologica - Video

Publicat pe
Leonardo DiCaprioLupta pentru protejarea mediului inconjurator in care s-a angajat de ceva vreme Leonardo DiCaprio este departe de fi incheiata, actorul cumparandu-si de curand o casa ecologica.

Leonardo continua sa fie un exemplu, neezitand sa-si cumpere un imobil in Manhattan, o adevarata inovatie in materie de design si grija pentru protejarea mediului inconjurator.

Resedinta Riverhouse are studiouri cu patru camere al caror pret este cuprins intre 530 000 si 1 900 000 de euro. Purtatorul de cuvant al starului a confirmat achizitia, fara a dezvalui insa cat a platit DiCaprio pentru o astfel de casa care are tot ce ii trebuie pentru a fi ecologica.

Complexul de 264 de apartamente din Rockfeller Park a fost construit cu materiale reciclabile, fiind alimentat de panouri solare, iar pe acoperis exista o plantatie de pini.

Locatarilor le sunt oferite facilitati diverse: locuri de joaca pentru copii, cyber cafe, sala de gimnastica si chiar SPA pentru caini.

Leonardo DiCaprio nu este la prima actiune ecologica. Dupa ce a cumparat masini hibrid pentru intreaga familie si si-a creat propria organizatie in 1998, DiCaprio a produs un documentar eveniment, „The 11th Hour'.

The 11th Hour trailer

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter