Leonaro Di Caprio va juca intr-un film despre vikingi

Publicat pe

Leonardo Di CaprioMel Gibson isi pregateste revenirea in spatele camerelor de filmat cu o productie despre vikingi in care va juca Leonardo Di Caprio.

„Este vorba despre o poveste impresionanta realizata cu unii dintre cei mai talentati oameni din cinematografie. De cand am fost sigur ca filmul ii va avea pe afis pe Mel si pe Leo, am fost in al noualea cer', a declarat producatorul Graham King pentru revista „Variety'.

Filmarile vor incepe la sfarsitul lui 2010, iar despre maniera in care pelicula va fi distribuita nu se stie deocamdata nimic. Mel Gibson si King nu sunt fani ai marilor studiouri de la Hollywood, preferand alte modalitati de difuzare, mai putin conventionale.

Graham King a marturisit ca Leonardo Di Caprio isi dorea de foarte mult timp sa participe la un astfel de proiect, el fiind fascinat de lumea vikingilor. Acest film va marca prima colaborare dintre Mel Gibson si Leonardo Di Caprio.

Foto: www.hepta.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter