Lewis Hamilton i-a oferit cadou iubitei o calatorie in spatiu

Publicat pe

Lewis Hamilton, Nicole ScherzingerPilotul de Formula 1 Lewis Hamilton i-a facut cadou iubitei sale, Nicole Scherzinger, membra a trupei Pussycat Dolls, o calatorie in spatiu. Calatoria spre stele este prevazuta pentru 2009.

Cel mai tanar campion mondial de Formula 1, Lewis Hamilton s-a hotarat sa-i faca un cadou special iubitei sale, multumindu-i astfel pentru sprijinul acordat. Astfel, britanicul i-a oferit lui Nicole o calatorie in spatiu dupa ce a cumparat locuri la prima calatorie comerciala in spatiu organizata de Virgin Galactic.

Si cum lui Hamilton nu-i plac jumatatile de masura, el si-a convins intreaga familie sa vina in aceasta calatorie, declarand ca „este cea mai buna posibilitatea de a le multumi atat lui Nicole cat si familiei mele pentru sprijinul acordat in timpul sezonului de Formula 1 si pentru tot ce au facut pentru mine in acest an'…

Hamilton si familia sa vor trebui sa mai astepte pana cand vor deveni cosmonauti, calatoria fiind programata in 2009, fara a fi avansata insa o data exacta.

Cadoul lui Lewis Hamilton a costat aproape 800.000 de euro, insa atunci cand iubesti, banii nu mai conteaza.

Foto: www.hepta.ro
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter