Liam Hemsworth încă o iubește pe Miley Cyrus

Publicat pe

Într-un interviu acordat revistei Mens Fitness, actorul de 25 de ani a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale logodnice.

Mandatory Credit: Photo by Jim Smeal / BEImages (1012347bm) Liam Hemsworth and Miley Cyrus 'The Hunger Games' film premiere, Los Angeles, America - 12 Mar 2012

 

Te îndrăgostești de cine se întâmplă să te îndrăgostești… Nu poți alege niciodată. Cred că unii oameni vin cu un bagaj mai încărcat. Adică, uite, am fost împreună cinci ani, așa că nu cred că acele sentimente se vor schimba. Și e un lucru bun, pentru că înseamnă că a fost ceva real. Nu a fost doar ceva de moment. A fost o parte importantă din viața mea și va fi întotdeauna. E un spirit liber. Cred că-i va surprinde întotdeauna pe oameni cu ceea ce va face, dar nu e o persoană malițioasă sub nicio formă. E o tânără care vrea să facă ce are chef', au fost declarațiile starului din Hunger Games'.

 

Afirmațiile sunt întărite și de comportamentul acestuia de după despărțirea de Cyrus. Spre deosebire de artistă, care a avut o scurtă legătură cu  Patrick Schwarzenegger, Liam Hemsworth nu s-a mai implicat într-o altă relație.

 

În prezent, singura iubire din viața acestuia pare să fie Tani, cățelușa adoptată pe care acesta nu ezită să o fotografieze cu fiecare ocazie, pozele cu aceasta ajungând ulterior pe Internet.

 

Sursă foto: hepta.ro.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter