Liam Neeson – La 7 ani de la moartea soţiei lui, iubeşte o femeie celebră

Publicat pe

Au trecut 7 ani de când Liam Neeson şi-a pierdut soţia într-un tragic accident la schi, iar acum actorul trăieşte din nou o poveste de dragoste.

 

liam2

 

După decesul Natashei Richardson, Liam a rămas singur, cu doi copii de 12 şi 13 ani, şi a continuat să filmeze, deşi viaţa lui nu a mai fost niciodată aceeaşi.

 

Lucrurile s-au schimbat radical acum, actorul mărturisind pentru „Irish Independent' că este din nou îndrăgostit, dar a preferat să nu divulge pentru moment identitatea iubitei lui.

 

„As pune-o în încurcătură dacă dacă i-aş dezvălui numele, este foarte celebră. Trebuie să fac ceea ce este mai bine pentru ea'.

 

Actorul a continuat şi a mărturisit că moartea Natashei rămâne în contnuare un subiect dureros pentru el şi că tot ceea ce a putut face a fost să se refugieze în muncă pentru a încerca să scape de durerea care „loveşte în plină noapte'.

 

Dupa aceasta declaratie, pe Internet au inceput sa apara speculatii in privinta acestei iubite celebre, iar printre numele vehiculate se afla: Sharon Stone, Demi Moore, Susan Sarandon, Charlize Theron sau Kristen Stewart.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter