Lidia Buble, în ipostaze din ce în ce mai provocatoare! Fanii îi spun că este vulgară, iar ultimele fotografii au încins Instagramul

Publicat pe

Lidia Buble se afişează în ipostaze din ce în ce mai provocatoare pe reţelele de socializare şi chiar dacă a fost criticată de fani pentru imaginile considerate mult prea „deocheate' şi  „vulgare' pentru o fiică de preot, cântăreaţa îşi vede de treaba ei. Aflată în vacanţă în Maldive, Lidia Buble şochează pe Instagram cu fotografii demne de paginile unei reviste pentru adulţi.

Lidia Buble, în ipostaze din ce în ce mai provocatoare! Fanii îi spun că este vulgară, iar ultimele fotografii au încins InstagramulLidia Buble, în ipostaze din ce în ce mai provocatoare! Fanii îi spun că este vulgară, iar ultimele fotografii au încins Instagramul

„Las-o moale cu corpul, tu ești cu cântatul!', „Ar trebui să fii un pic mai reținută cu aparițiile astea dezbrăcate, nu te caracterizează. Răzvan nu are o influență prea bună', „Poza asta nu e deloc fină', „Nu mai poza așa. Cred că ai înțeles greșit ce înseamnă să fii artistă/vedetă… Ia exemplu de la colegele tale care sunt în top. Păcat că apari cu așa imagini, cred că ai greșit drumul. Rămâi tu…', „De ce te expui așa?', „Ai devenit vulgară', au fost doar câteva dintre reacțiile internauților la fotografiile pe care Lidia le postează din vacanţa exotică din Maldive.

Pe principiul „câinii latră, ursul trece', Lidia și-a dezactivat secțiunea de comentarii din dreptul pozelor sale de pe Instagram, aşa încât fanii să n-o mai poată critica.

Mândră de formele sale şi fericită că a reuşit să slăbească 12 kilograme, Lidia este tot mai îndrăzneaţă în fotografiile pe care le postează pe Instagram. În costume de baie foarte decupate sau chiar lenjerie intimă şi furouri transparente, iubita lui Răzvan Simion nu mai are nimic de-a face cu tânăra timidă, fiica de pastor care a trăit prima noapte de dragoste la 21 de ani, când s-a îndrăgostit de matinalul de la Antena 1. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter