Lidia Buble și-a schimbat look-ul! De ce a lipsit 2 săptămâni de pe Instagram: "Am șters tot pentru că..."

Publicat pe . Actualizat Luni, 07 martie 2022, 15:52

Lidia Buble a apărut la Radio ZU cu un look total schimbat, după două săptămâni de absență de pe Facebook și Instagram. Lidia Buble și-a șters toate postările de pe Instagram și contul ei cu 1.4 milioane urmăritori este acum complet gol, atât în ceea ce privește postările, cât și persoanele pe care ea le urmărea. Lidia Buble a explicat de ce și-a sters tot de pe Instagram.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mai bine de două săptămâni, Lidia Buble a lipsit de pe rețelele de socializare și astăzi a apărut la Radio Zu cu un nou look! Cântăreața nu mai este blondă, ci șatenă și are părul mai lung. Fanii au fost luați prin surprindere când Lidia Buble și-a făcut în sfârșit apariția, după două săptămâni, în cadrul matinalului prezentat la radio, de Mihai Morar.

275031722_1096873521166077_3243019966227647911_n275031722_1096873521166077_3243019966227647911_n

Toată lumea a crezut că Lidiei Buble i-a fost spart contul de Instagram pentru că ea era o prezență foarte activă, care își ținea fanii la curent cu orice face zi de zi. Nu a fost, însă, așa și Lidia Buble a explicat de ce și-a șters toate pozele de pe Instagram și toate persoanele pe care le urmărea.

„Nu am avut contul spart. Am făcut o cură de detoxifiere de la rețeleled sociale. Am șters tot și pentru că am făcut schimbarea asta de look. Nu mă mai regăeam în fata aceea blondă și am vrut să fac o schimbare.

Mi-a fost dor de Lidiuța de acum 10 ani. Am vrut să dau unfollow la toată lumea. Mă mai mâncau mâinile să mai intru să văd ce s-a mai postat.

Voiam să intru să fac un story și după aceea îmi dădeam seama că nu am voie să fac story. Mă simțeam foarte obosită, foarte încărcată și le-am spus celor cu care lucrez că simt nevoia sa schimb, să fac ceva', a declarat Lidia Buble. 

Citește și: Doi militari ucraineni s-au căsătorit pe front, îmbrăcați în uniforme militare.Soldații au purtat arme și flori

Citește și: Cum arată Andreea Mantea după ce a slăbit:'Am intrat în blugi mărimea S'

S-a crezut că Lidia Buble este în doliu, în urma pozei sale de profil de pe Instagram

Lidia Buble și-a șters și fotografia de profil de pe Instagram și are, de ceva timp, o bulină neagră, situație care i-a dus pe mulți cu gândul că vedeta este în doliu.

Un reprezentant al vedetei a declarat că artista a decis pur și simplu să ia o pauză de la social-media, însă nu a dezvăluit motivul concret care ar fi determinat-o pe vedetă să facă un asemenea gest.

Lidia Buble a reapărut pe Instagram cu un nou look

Lidia Buble nu mai este blondă și nici nu mai are coafură de Marilyn Monroe! A reapărut pe Instagram-ul Radio Zu cu plete de culoare castaniu închis, motivul vizitei sale în emisiunea lui Mihai Morar și Daniel Buzdugan fiind prezentarea în premieră a unei piese noi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton