Lidia Buble, mesaj tulburător pentru cei care o jignesc pe contul de socializare. Fotografia a primit zeci de mii de like-uri!

Publicat pe

Lidia Buble este un nume care nu mai are nevoie de nicio confirmare în industria muzicală, talentul incontestabil al artistei fiind apreciat de o lume întreagă. Iată însă că artista are, în ultima vreme, tot mai mulți hateri pe contul de socializare, oameni care o jignesc în mod constant… Acestora le-a transmis un mesaj impresionant, prin intermediul unei fotografii care face cât o mie de cuvinte!

Fotografiile mult prea îndrăznețe, după cum consideră unii, pe care Lidia Buble le postează de la o vreme pe contul său de socializare, i-au adus artistei o mulțime de comentarii nefavorabile din partea urmăritorilor ei. Aceștia nu scapă nicio ocazie pentru a o jigni pe artistă – începând cu detaliile anatomice și încheind cu viața personală a acesteia. Drept urmare, Lidia a postat recentpe Instagram o fotografie alb-negru, în care pare că plânge, iar în mână poartă așa-zisa mască a fericirii, mască pe care, de altfel, cu toții o purtăm adeseori pentru a ne masca tristețea și nemplinirile…

„Nu vezi cum arăți?”

Dar cel mai tulburător este faptul că Lidia și-a inscripționat pe față comentarii de-ale așa-zișilor fani, care țin să o rănească de câte ori au ocazia: „opereză-te”, „ești urâtă”, „nu vezi cum arăți?”, „ce nas ai!”, „ce ai fost și ce ai ajuns!”, „rușine să îți fie!”, „pinocchio”, „oribilă”, „ce te îmbraci așa?”, „pocăită?”. Mesajele sunt dureroase și demonstrează că, în pofida aparențelor, Lidia este marcată de răutățile celor din jur, care au atacat-o încă de la început. Iar perioada cea mai groaznică a fost, cu siguranță, cea în care toată lumea o acuza pe artistă că l-a despărțit pe Răzvan Simion de soție și pe copii…

„Ești o artistă foarte frumoasă. Te ador maxim, ai o voce minunată. Asta ești tu. Frumoasă cu o voce de aur și mereu pozitivă. Cu atâtea calități, cum să nu fii invidiată? Mereu ții capul sus și nu bagi în seamă toate răutățile. Asta te face specială și puternică” – a conchis o admiratoare a Lidiei.

Mesajul Lidiei Buble ar trebui să ne dea de gândit tuturor pentru că am cam uitat cum stă treaba cu cel care poate să arunce primul piatra…

Lidia Buble, mesaj tulburător pentru cei care o jignesc pe contul de socializare. Fotografia a primit zeci de mii de like-uri!Lidia Buble, mesaj tulburător pentru cei care o jignesc pe contul de socializare. Fotografia a primit zeci de mii de like-uri!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter