Lidia Buble, replică acidă: "Băi fetelor, eu vi-l las, mă, dar nu vrea!"

Publicat pe de Oana Pantazi

Uneori, chiar și celui mai răbdător om i se umple paharul și răbufnește… Asta s-a întâmplat recent și în cazul Lidiei Buble, care a ținut să le dea o replică acidă celor care par mai interesați de viața ei decât de viețile personale!

Despre povestea de dragoste dintre Răzvan Simion și Lidia Buble au curs râuri de cerneală la vremea respectivă, dar celebrul cuplu încă mai suscită interes la mai bine de 2 ani de relație… E și firesc, evident, dat fiind că, la vremea respectivă a fost un adevărat scandal în showbiz – Răzvan era căsătorit și tată a doi copii, iar Lidia, o aspirantă la succes, despre care s-a spus că s-a folosit de notorietatea și de relațiile lui Răzvan pentru a accede în showbiz, dar și că i-a stricat acestuia familia. Ulterior s-a dovedit că nu era deloc așa, însă cei doi, și în special Lidia, continuă să se lupte cu prejudecățile și cu comentariile pline de ură ale unora…

Nu cu mult timp în urmă, toată presa a scris despre „căsătoria” din Maldive a celebrului cuplu, care a fost mai degrabă repetiția nunții, însă fotografia postată pe Lidia pe Instagram, în care ea și Răzvan, îmbrățișați, se sărutau pasional pe o pe o plajă exotică, alături de mai mulți martori, a aprins din nou spiritele… La fel și comentariul Lidiei: „2018 = FAMILIE, DRAGOSTE, BINECUVÂNTARE❤DOAMNE , ÎȚI MULȚUMESC 🙏”

Lidia Buble și Răzvan Simion, căsătorie de probă pe o plajă exotică. 'Familie, dragoste, binecuvântare'

„Sunt mulţi care aşteaptă să mi se întâmple ceva rău'

Asta nu a făcut decât să le dea din nou apă la moară cârcotașilor… Așa că, recent, Lidia, ajunsă la capătul răbdării, a dezgropat securea războiului și le-a plătit cu aceeași monedă celor care o jignesc în mod constant pe conturile de socializare.

„Sunt mulţi care aşteaptă să mi se întâmple ceva rău, viaţa mea să o ia, aşa, pe un drum, să se aleagă praful de mine. Doamne, ai milă! Da, tu, şi-a făcut şi bieţii părinţi de ruşine. Ia, vezi că iar a postat, iar a postat! Vai, cum e îmbrăcată, vai! Mai luaţi şi telefonul. Tu, ai văzut-o, tu, pe aia, tu a lui Buble, tu. Cine se crede, tu? Deci îţi zic, intră la ea pe profil să vezi, dar lasă-i un comentariu, tu. Vezi, răspunde la ce am comentat eu? Deci este penibilă. Voi v-aţi gândit o secundă cât de tare sunt eu? Din moment ce… cu toate defectele astea pe care le am reuşesc să fac tot ce vreau. Sunt câteva doamne atâta de curioase aici, pe Instagram. Nu vă răspund, fierbeţi, fierbeţi la foc mic şi singur.

Şi nu vă zic câte domniţe îl plâng pe Răzvan. Bietul Răzvan! Vai, Răzvan deci nu ştiu cum mai poate… băi fetelor, dar eu vi-l las, mă, dar nu vrea. Măi Răzvane, sincer, cu toată sinceritatea îţi spun. Te credeam mai sănătos la cap. Fata asta aşa profită de tine, mă. Mă de tot! Răzvane, deci nu! M-ai dezamăgit total. Pe asta nu o înghit, pe asta nu o accept, cu asta nu pot să trăiesc, deci nu se mai poate. Nu! Bărbatul ăla merită mai mult. E adevărat că… merită mai mult, ce să zic. Dar uite că se mulţumeşte cu puţin, ce să vezi' – și-a ironizat Lidia Buble „admiratoarele” de pe rețelele de socializare.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter