Like sau Share: Topul celor mai populare vedete pe retelele sociale

Publicat pe
Mii de like-uri, sute de share-uri si tot atatea tweet-uri se impart intre cele mai „prietenoase” vedete ce au conturi pe retelele de socializare.

 

Fanii au ales-o pe  Rihanna  ca fiind cea mai activa si cea mai sociabila vedeta, cantareata ocupand prima pozitie in topul realizat de revista Forbes,  al celor mai populare vedete de pe Twitter si Facebook.

 

 Rihanna si-a luat fanii cu ea in vacanta


 

Rihanna
Lady Gaga ocupa locul al doilea in clasament, urmata de Eminem si Justin Bieber .

 

Clasamentul este completat de Katy Perry (24,5 milioane de fani pe Twitter si 45,7 milioane de admiratori pe Facebook), Shakira (17,6 milioane de fani pe Twitter si 52,5 milioane de admiratori pe Facebook), Christiano Ronaldo (12 milioane de fani pe Twitter si 47,5 milioane de admiratori pe Facebook), Taylor Swift (17 milioane de fani pe Twitter si 33,6 milioane de admiratori pe Facebook), Lil Wayne (7,9 milioane de admiratori pe Twitter si 40 de milioane de fani pe Facebook) si Selena Gomez (12,3 milioane de fani pe Twitter si 33 milioane de admiratori pe Facebook).

 

Christiano Ronaldo

Foto: Hepta, Flickr.com

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă