Lili Sandu și Silviu Tolu, la fel de îndrăgostiți ca-n prima zi!

Publicat pe de Oana Pantazi

Deși, la început, puțini dădeau poate relației lor șanse de supraviețuire, iată că Lili Sandu și Silviu Tolu sunt la fel de îndrăgostiți ca-n prima zi, iar chimia dintre ei se observă cu ochiul liber. Iată ce mai fac cei doi îndrăgostiți și ce planuri de viitor au după trei ani de relație, într-un interviu exclusiv VIVA!

Între ei este o diferență de 12 ani, pe care nu au ascuns-o niciodată, desi este foarte greu de spus care dintre ei este mai tânăr… Pe Lili Sandu și pe Modelul Silviu Tolu îi leagă însă o poveste de dragoste în care nu vârsta contează, ci timpul pe care îl petrec împreună. I-am întâlnit la un eveniment monden unde erau prezentate cele mai noi colecții de ceasuri și bijuterii Splend’or și ne-au atras atenția din prima clipă, mai ales pentru că, deși sunt un cuplu cu vechime, radiau de fericire. Pe tot parcursul interviului, au râs, au glumit și și-au încheiat frazele unul altuia, completându-se perfect.

 

Lili Sandu și Silviu Tolu, la VIVA! Party 2018

Lili Sandu și Silviu Tolu, la VIVA! Party 2018

 

Fiind la un eveniment monden unde invitații au admirat bijuterii și ceasuri de lux, am vorbit cu Lili și cu Silviu, inevitabil, despre diamante și despre cât de mult contează ele pentru o femeie, despre darurilepe care și le fac reciproc, despre planurile lor de viitor – ne-au promis că vom fi primii pe care îi vor anunța în cazul în care se căsătoresc! –, dar și despre cea mai frumoasă destinație romantic de călătorie, care, în cazul lor, s-a dovedit a fi Cuba. Iată-i, așadar, pe Lili Sandu și Silviu Tolu, la fel de îndrăgostiți ca-n prima zi, într-un interviu video exclusiv VIVA!

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter