Lily-Rose Depp – Frumuseţea, moştenire de familie

Publicat pe

Show-ul Chanel de la Paris în cadrul căruia a fost prezentată colecţia primăvară-vară 2016 a fost urmărit din primele rânduri de Lily-Rose Depp şi de mama ei, Vanessa Paradis.

 

Cele două au fost în centrul atenţiei datorită asemănării incredibile, toată lumea fiind de acord că Lily aminteşte la perfecţie de mama ei, aşa cum arăta aceasta în anii 80, la începutul carierei. Plus alte câteva trăsături moştenite de la celebrul ei tată, Johnny Depp.

 

Lily are 16 ani şi îşi începe cariera în cinematografie, în paralel cu cea în modelling unde s-a remarcat rapid datorită colaborării cu Karl Lagerfeld şi Casa Chanel.

 

Şi dacă Vanessa avea părul lung şi purta pulovere oversize, Lily este un trendsetter al modei actuale, ea preferand pentru aceasta aparite un top colorat si o pereche de jeansi.

 

Carierele celor doi par să evoluze în oglindă. Vanessa s-a remarcat prin „Joe le Taxi', pentru ea urmând o carieră în film şi contracte de imagine cu Chanel, pentru care a promovat parfumul Chanel No 5 şi rujul Rouge Coco. Lily filmează în prezent la Paris un lungmetraj alături de Natalie Portman şi promovează de anul acesta ochelarii Perle.

 

Părinţii sai încearcă să se obişnuiască cu noul statut al fetei lor, Johnny Depp exprimându-şi de curând îngrijorarea pentru celebritatea timpurie a lui Lily. Însă Lily se bucură de sprijinul lor necondiţionat, chiar dacă cei doi sunt acum divorţaţi.

 

Foto: Instagram

 

Lily-Rose Depp – Frumuseţea, moştenire de familieLily-Rose Depp – Frumuseţea, moştenire de familie
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter