Linda Evangelista cere o pensie alimentara de 46.000 dolari pe luna actualului sot al Salmei Hayek

Publicat pe

Fotomodelul Linda Evangelista si omul de afaceri Francois-Henri Pinault, actualul sot al Salmei Hayek, s-au prezentat ieri in fata unui tribunal din New York in procesul privind pensia alimentara a copilului de 5 ani care a rezultat din relatia lor.

Procesul dintre Linda Evangelista si Francois-Henri Pinault a starnit maximum de interes din partea presei care a luat cu asalt tribunalul newyorkez.

Se vorbeste despre una din cele mai mari pensii alimentare din istorie, intrucat fotomodelul a solicitat 46.000 dolari lunar pentru cresterea lui Augustin, baietelul rezultat din relatia de doar patru luni avuta in 2006.

Cum un astfel de proces nu putea scoate la iveala decat lucruri nedorite, s-a aflat ca Pinault atunci cand a fost informat de sarcina, i-a cerut Lindei sa avorteze sau, daca hotaraste sa pastreze copilul, relatia lor ia sfarsit.
In lista de cheltuieli inaintate instantei pentru justificarea sumei cerute ca pensie alimentara figurau plata pentru bodyguard, bona si sofer, lucru care i-a revoltat imediat pe avocatii lui Pinault.

Omul de afaceri francez a raspuns intrebarilor instantei timp de peste o ora, timp in care nu i-a aruncat nici macar o privire fostei iubite, declarand ca relatia lor a durat patru luni din care au petrecut doar 7 zile impreuna.

De ce abia acum procesul pentru suma necesara intretinerii copilului? Probabil abia acum Linda a ramas fara bani. Pinault a deschis el insusi acest subiect in 2007 si i-a facut o oferta. Se pare insa ca nu a fost cea dorita de fotomodelul care a considerat ca e timpul sa-l cheme in fata instantei.

Fran§ois-Henri Pinault, patron a mai multor firme din cadrul grupului PPR, s-a casatorit in 2009 cu Salma Hayek cu care are o fetita, Valentina, in varsta de 4 ani. El mai are alti doi copii dintr-o relatie anterioara si, dupa cum declara Salma Hayek, este un tata care se ocupa de copiii sai.

Ramane de vazut in cat timp va stabili tribunalul american cuantumul sumei cu care ar trebui  „sa se ocupe” si de copilul facut cu Linda Evanghelista.

Foto: Northfoto
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter