Linda Gray: Sue Ellen din „Dallas”, şi-a povestit dramele vieţii sale

Publicat pe

La 75 de ani, actriţa Linda Gray, interpreta lui Sue Ellen din serialul cult „Dallas' a publicat autobiografia „The Road to Happiness is Always Under Construction' în care şi-a povestit viaţa cu bucuriile şi dramele sale, cu suişurile şi coborâşurile.

 

Pentru Mail Online, ea a dezvoltat subiectele, vorbind cu sinceritate şi despre divorţ, sex şi fericire. „Cu bărbatul ideal, este genial, însă sunt foarte selectivă. Oamenii cred că nu nu mai eşti interesat de sex o dată ce îmbătrâneşti. Acum putem aprecia altfel lucrurile decât atunci când aveam 25 de ani. Poate pentru că acum nu trebuie să ne mai fie teamă că copiii ar putea intra în cameră'…

 

Timp de 21 de ani, ea a fost căsătorită cu fotograful Ed Thrasher cu care s-a măritat în 1962, pe când era foarte tânără. Însă nu s-a simţit iubită, lucru care a dărâmat-o, însă a încercat să-şi salveze căsnicia. I-au trebuit însă 21 de ani să iasă din acest mariaj.

 

Faptul ca s-a măritat atât de tânără are legătură cu copilăria sa dificilă, dominată de o mamă care avea mari probleme cu alcoolul. Actriţa a mărturisit că nu a iubit-o pe cea care i-a dat viaţă, în timp ce tatăl său a fost cel care a încercat să păstreze echilibrul în familie, având şi el minusurile sale însă.

 

„Era formidabil… toată lumea îl iubea. Însă nu ne-a dat niciodată vreo dovadă de afecţiune. Era doar prezent, precum o mobilă', îşi aminteşte actriţa cu tristeţe.

 

Coşmarul a continuat şi după ce s-a căsătorit şi a avut doi copii, astăzi în vârstă de 50, respectiv 48 de ani. Cuplul nu comunica aproape deloc, soţul său lăsându-i bileţele pe frigider. „Era precum tatăl meu, nu spunea mare lucru'.

 

Linda a început să facă terapie de grup, încercând să se descopere. A reuşit să îşi convingă şi soţul să meargă, dar s-a întâmplat o singură dată.

 

Actriţa îşi aminteşte cum soţul îi spunea că au nevoie de o piscină sau de un teren de tenis, iar ea trebuia să facă o reclamă pentru a plăti toate aceste lucruri.

 

Linda Gray a cunoscut notorietatea o dată cu rolul Sue Ellen din Dallas, însă i-a fost extrem de greu să jongleze între familie şi carieră în acea perioadă. Copiii săi erau adolescenţi atunci, iar fiica ei a început să aibă probleme cu alcoolul.

 

În 1982 s-a hotărât să divorţeze, în sfârşit, iar acum spune că cei doi copii ai ei nu ştiu nimic despre ce s-a întâmplat între ea şi tatăl lor, care a fost un tată bun pentru ei. Actriţa regretă că s-a căsătorit cu el, spunând că ar fi fost mai bine să rămână doar prieteni.

 

Linda Gray declară că are o carieră magică şi se bucură de viaţă. „Mai am plăceri, ador libertatea. Vârsta nu are importanţă. Dacă întâlnesc un bărbat de 40 de ani plictisitor, nu ma interesează. Dacă e cineva de vârsta mea, căruia îi place să râdă şi să meargă la cinema şi la piscină şi să mănânce mâncare bună… atunci lăsaţi-mă să-l cunosc…'

 

Linda Gray: Sue Ellen din „Dallas', şi-a povestit dramele vieţii saleLinda Gray: Sue Ellen din „Dallas', şi-a povestit dramele vieţii sale

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter