Lindsay Lohan e libera!

Publicat pe

Dupa ce Lindsay Lohan si-a petrecut ultimele doua luni intr-un centru special, Cirque Lodge Treatment, aflat in statul Utah, urmand un program de dezintoxicare, ea a primit, in sfarsit, permisiunea de a pleca acasa.

Lolita cinematografului american si-a prelungit de bunavoie sederea in Utah, ba mai mult, a promis ca se va intoarce pentru un program personalizat.

Parintii par sa fi uitat de necazurile pe care Lindsay le-a provocat si s-au declarat mandri de comportamentul din ultima vreme al capricioasei lor fiice. Mama ei a afirmat ca Lindsay incepe sa progreseze. Dupa ce paruse ca a pierdut controlul, ea si-a revenit, incercand sa-si ia viata in propriile maini.

Tatal sau, care a venit sa o ia din Utah, a marturisit ca ii va sta alaturi, insa deciziile ii apartin in totalitate lui Lindsay.

Iar Lindsay pare ca vrea sa o rupa definitiv cu trecutul, iar munca s-ar putea dovedi o reala terapie. Astfel, din 15 octombrie ea se va prezenta pe platourile de filmare ale lungmetrajului „Dare to Love Me'.

In plus, pentru a se tine departe de droguri si alcool, Lindsay vrea sa taie orice legatura cu cei in anturajul carora colinda cluburile noapte de noapte.

Un text de: Florentina Liutic, Foto: www.lindsay-lohan.net.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter