Lindsay Lohan munceste pentru Crucea rosie americana

Publicat pe

Prinsa la volanul masinii in stare de ebrietate, Lindsay Lohan a reusit sa scape de proces si, implicit, de pedeapsa cu inchisoarea. In schimb, justitita americana a obligat-o sa presteze cateva ore de munca in folosul comunitatii. Constiincioasa, Lindsay s-a prezentat la unul dintre sediile Crucii Rosii, aflat la periferia orasului Los Angeles.

Actrita se afla in plin proces de reabilitare care a inceput cu o internare intr-o clinica de dezintoxicare si continua acum cu munca in folosul comunitatii.

In 2007, Lindsay a fost arestata de doua ori, dupa ce politia a descoperit nu doar in stare de ebrietate, dar si cu ceva droguri prin masina. Un tribunal din Beverly Hills a decis ca Lindsay Lohan sa stea 24 de ore in inchisoare, sa efectueze 10 ore de munca in folosul comunitatii, actrita aflandu-se pentru urmatorii trei ani intr-un regim de libertate conditionata. (L.F.)

Foto: www.celebscentral.com.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter