Lindsay Lohan si Eddie Murphy, nominalizati la Zmeura de Aur

Publicat pe

Lindsay LohanLindsay Lohan si Eddie Murphy conduc detasat in lupta pentru castigarea Zmeurei de Aur, premii care „rasplatesc' cele mai proaste productii ale cinematografiei americane.

Lindsay Lohan a tinut ocupata prima pagina a tabloidelor mai putin datorita calitatilor sale actoricesti, si mai mult din cauza problemelor cu alcoolul si justitia. Ultimul sau film „I Know Who Killed Me' a atras atentia criticilor, primind nu mai putin de noua nominalizari, dintre care doua pentru Lindsay, intrucat joaca dublu rol.

Filmul a reusit „performanta' de a fi considerat de critici drept productia cu cel mai prost scenariu, cel mai prost regizor, cel mai prost cuplu.

Eddie Murphy nu a stat degeaba anul care a trecut, obtinand cinci nominalizari, trei dintre ele datorita prestatiei din comedia „Norbit'.

Trofeele valoreaza 4,97 de dolari, iar castigatorii sunt anuntati cu o zi inainte de ceremonia Oscarurilor programata anul acesta pe 24 februarie.

Foto: www.lindsayimages.org.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter