Lindsay Lohan, surprinsa in timp ce-si injecta heroina

Publicat pe

Eliberata de curand din inchisoare, Lindsay Lohan recidiveaza si intra din nou in atentia presei si a autoritatilor, dupa ce a fost surprinsa injectandu-si droguri, cel mai probabil heroina.

Lindsay LohanImaginile cu actrita in varsta de 24 de ani care isi infasura in jurul bratului stang un garou au fost publicate de News of the World.

Lindsay Lohan a fost condamnata vineri la patru saptamani de inchisoare pentru incalcarea termenilor de eliberare conditionata. Ea a fost eliberata sambata dupa ce a platit o cautiunede 300 000 de dolari.

La sfarsitul lunii iulie, Lindsay Lohan a stat 13 zile la inchisoare, dupa care s-a internat intr-o clinica de dezintoxicare unde trebuia sa ramana 90 de zile.

I s-a permis sa se intoarca acasa, cu conditia sa efectueze doua tesete saptamanal, anitialcool si antidrog. Lohan a scris ulterior pe Twitter ca unul dintre aceste teste este pozitiv.

Foto: www.hepta.ro
 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter