Linia Telefonul Varstnicului - prima linie telefonică gratuită de ajutor si consiliere dedicata varstnicilor din Romania

Publicat pe

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei anunta lansarea liniei Telefonul Varstnicului – prima linie telefonică gratuită de ajutor si consiliere dedicata varstnicilor din Romania, proiect desfasurat in parteneriat cu Fundatia Vodafone Romania si finantat prin programul Mobile for Good cu suma de 68 500 Euro.

 

macheta

 

Telefonul Varstnicului este o linie telefonica gratuita si confidentiala, care raspunde nevoilor tuturor varstnicilor din Romania, fie ca vorbim de informare, consiliere, sau sprijin practic si emotional.

 

La numarul de telefon 0800 460 001, persoanele varstnice primesc sfaturi si sunt indrumate de operatorii specializati in asistenta sociala ai Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei.

 

Aceasta linia telefonica este disponibila de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 20.00. Linia poate fi accesata şi de cei care doresc sa semnaleze un abuz sau o situatie dificila a unui batran. In zilele de weekend, voluntarii special pregatiti ai Fundatiei vor apela varstnicii afectati de singuratate.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter