Lino Golden a fost împușcat, pe scenă, cu un pistol cu bile. Incredibil ce s-a întâmplat cu agresorul!

Publicat pe

Lino Golden a trecut printr-un moment de panică zilele trecute, în timp ce se afla pe scenă. Artistul a fost împușcat la Huși, în timp ce susținea un concert la 'Toamna Culturală Hușeană'. Din fericire, a fost vorba despre un pistol cu bile din plastic și Lino se află în afara oricărui pericol.

Lino Golden a fost împușcat, pe scenă, cu un pistol cu bile. Incredibil ce s-a întâmplat cu agresorul!Lino Golden a fost împușcat, pe scenă, cu un pistol cu bile. Incredibil ce s-a întâmplat cu agresorul!

Lino Golden a fost țintit cu un pistol cu bile de plastic, de un tânăr aflat în public, pe cât de teribilist, pe atât de nepăsător în fața eventualelor probleme cu Poliția. Agresorul a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care ține pistolul cu bile în mânã, chiar de la locul evenimentului. În descrierea imaginii, tânărul a lăsat mesajul: 'Vã asteptãm cu drag la Husi, Lino Golden', potrivit vremeanoua.ro.

După cum a intuit chiar agresorul, oamenii legii nu au luat nicio măsură și nimeni nu a fost sancționat.

Organizatorii, Politia Locală sunt cei care trebuie să asigure paza și buna desfășurare a evenimentului. Poliția are atribuții la un asemenea eveniment, pe care agenții noștri și le-au îndeplinit', au spus reprezentatii IPJ Vaslui.

Urmărit de ghinioane

În urmă cu un an, Lino Golden a suferit un accident de mașină.

„Vineri am avut trei concerte într-o zi. Am fost foarte agitați să ajungem la toate concertele la timp. Am decis să ne întoarcem acasă din Fălticeni. Pe drum… Șoferul a trecut prin trei concerte într-o noapte, trei orașe, grabă. Când mai aveam aproape o oră să ajungem în București, o depășire normală, totul bine, iar pe cealaltă parte când să ne băgăm înapoi pe bandă… bam! O căruță neluminată, fără nimic pe ea…

Nu aveam cum să o vedem. A reușit să salveze. Nu s-a întâmplat nimic grav, a pus o frână mai gravă și ne-am oprit forțat. Eu am zburat prin dubă, am sărit… Am dat cu piciorul între metalele dintre banchete. Nici nu am realizat. Am adormit la loc și când am ajuns în București mi-am dat seama că nu pot să merg, să calc. Nu pot să mișc piciorul. Am realizat că nu este ok și că e foarte umflat piciorul. Mi-am pus gheață. I-am sunat pe toți să meargă cu mine la Urgențe'., a povestit Lino Golden într-un video postat pe Youtube, în noiembrie 2018.

Artistul a povestit atunci că Dorian Popa a fost cel care l-a salvat pentru că la spital nu îl băga nimeni în seamă.

„Am ajuns la un spital de stat unde nu ne băga nimeni în seamă, ca de obicei. Și între timp i-am dat filmarea lui Dorian Popa. Mi-a zis că vine el de la spital și mergem să mă vadă doctorul lui. Mi-a zis că trebuie să fac o radiografie și că nu vede nimic grav. Nu a ieșit nimic grav nici pe radiografie, din fericire. Trebuie să merg cu cârje, trebuie să fac un anumit tratament', spunea Lino toamna trecută.

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter