Liv Tyler este însărcinată cu al 3-lea copil

Publicat pe

Liv Tyler a anunţat pe pagina sa de Instagram că urmează să devină mamă pentru a treia oară. Actriţa în vârstă de 38 de ani aflată acum în vacanţa în Turcia împreună cu cei doi copii ai ei, trăieşte o perioadă de maximă fericire.

 

Actriţa din „Leftovers' este din nou însărcinată la mai puţin de 1 an după ce şi-a adus pe lume cel de-al doilea fiu, micuţul Sailor urmând să împlinească 1 an luna viitoare.

 

Îmbrăcată cu o rochie neagră, lejeră şi toată numai un zâmbet, aşa apare Liv în fotografia cu care şi-a însoţit marele anunţ de pe Instagram: „O, Dumnezeule! Se pare că barza ne vizitează din nou. Un nou micuţ Tyler Gardner creşte în pântecul meu. Familia noastră se măreşte. Sunt atât de mulţumită. Te iubesc, David Gardner!'

 

Actriţa trăieşte de mai bine de 2 ani o poveste de dragoste cu David Gardner, bun prieten cu David Beckham. Cei doi au împreună un fiu, Sailor, de 1 an, iar actriţa mai are un băiat, Milo, în vârstă de 11 ani, dintr-o căsătorie anterioară.

 

Foto: Instagram

 

Liv Tyler este însărcinată cu al 3-lea copilLiv Tyler este însărcinată cu al 3-lea copil

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter