Livia Dila da o mana de ajutor la prevenirea abandonului scolar

Publicat pe

 Livia Dila s-a intalnit cu copiii de la Scoala nr. 55 din sectorul 3 din Bucuresti pentru a le povesti despre importanta scolii si meseria de jurnalist in cadrul zilelor ”Scoala Altfel”

Copiii au fost foarte curiosi sa afle ce a determinat-o sa renunte la meseria de profesoara de limba franceza si sa devina prezentatoare de stiri. Dupa ce Livia i-a intrebat pe copii ce vor sa se faca cand vor termina scoala, le-a povestit cat este de important ca din munca pe care o vor face ei insisi la terminarea scolii sa poata sa isi asigure hrana, hainele, sa isi plateasca o chirie si mai ales, sa isi cumpere o carte si un ziar.

Livia Dila a raspuns invitatiei Fundatiei Dezvoltarea Popoarelor, a carei ambasadoare este, de a participa la una din intalnirile cu modele profesionale propuse de FDP scolilor din sectorul 3 in care este prezenta cu un proiect amplu de prevenire a abandonului scolar. Activitatea s-a desfasurat in cadrul saptamanii 'Scoala Altfel'.
FDP a promovat in cadrul acestei saptamani o scoala care are legatura cu profesia pe care elevii si-o vor alege inca de pe bancile scolii, o scoala in legatura directa cu realitatea.

FDP este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, infiintata in anul 1996 a carei misiune este de oferi oportunitati socio-educative si de integrare profesionala, persoanelor aflate in situatie de risc social, in special copiilor si tinerilor.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter