Liviu Vârciu și Anda Călin s-au împăcat. Andrei Ștefănescu i-a dat de gol: ”Sunt fericiți și împliniți”

Publicat pe

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au împăcat la mai bine de jumătate de an de când s-au despărțit. Carismaticul actor anunța în luna iulie a anului trecut că este un bărbat singur, dar că are grijă în continuare de fetele lui.

Potrivit informațiilor apărute în presă, Anda Călin și Liviu Vârciu au decis să-și mai acorde o șansă. Recent, pe una dintre rețelele de socializare, Anda Călin a postat un mesaj cu ocazia zilei de naștere a actorului din 'Fructul oprit'. „La mulţi ani, iubitule tătic. Te iubim până la cer şi înapoi', a scris femeia care l-a făcut tătic pe Liviu Vârciu pentru a doua oară.

Cel care a confirmat împăcarea celor doi este chiar Andrei Ștefănescu, bunul prieten al lui Liviu Vârciu. Prezentatorul TV a spus la Antena Stars că prietenul lui și Anda Călin au luat o mică pauză, însă acum sunt bine. „Ce mesaj frumos, poza este superbă. Au luat o mică pauză şi iată-i acum împreună, fericiţi şi împliniţi. Bravo, iar fetiţa este superbă. Se înţeleg foarte bine”, a spus Andrei Ştefănescu.

Liviu Vârciu a fost cel care a anunțat despărțirea

La scurt timp după creștinarea micuței lor, Liviu Vârciu și Anda Călin s-au despărțit. Fiecare a luat-o pe drumul lui și nu credeau că mai există vreo cale de împăcare.

„Dragi prieteni, asa cum mă știti, eu sunt un om sincer. Știu că mereu v-a plăcut asta la mine și nu o să vă dezamăgesc nici acum. Vreau să vă anunț ca eu și Anda, mama copilului meu, nu mai formăm un cuplu. Am decis să mergem pe drumuri separate. Nu este vina ei, dar nici a mea. Anda este o femeie minunată, dar știti și voi cum e viața: uneori pur și simplu oamenii nu se potrivesc, oricât ar încerca. Împreună avem un îngeraș de fetiță. Ea este și va fi prioritatea noastră. Vom fi împreună la toate momentele importante din viața ei. Împreună. Vreau să îi mulțumesc Andei pentru că este o mamă bună. Vă pup și vă iubesc!', a declarat Liviu Vârciu.

Citește și: Drama lui Liviu Vârciu. Fratele lui a murit în urmă cu 10 ani într-un accident: „Regretul meu cel mai mare…'

Citește și: Liviu Vârciu s-a despărţit de o iubită dintr-un motiv şocant: „Atât de prost am fost!'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter