Liviu Vârciu va fi, în sfârşit, tată de băiat: „Îi pun numele Liviu Varciu Junior!”

Publicat pe

În sfârşit, Liviu Vârciu îşi vede împlinit un mare vis, acela de a fi tată de băiat. Fostul solist al trupei L.A. mai are două fete şi a declarat, de multe ori în ultimii ani, că îşi doreşte foarte tare să aibă şi un băiat. Mai mult, Liviu are de trei ani şi numele pregătit, în eventualitatea în care Dumnezeu îi va trimite un băiat: Liviu Varciu Junior.

Liviu Vârciu va fi, în sfârşit, tată de băiat: „Îi pun numele Liviu Varciu Junior!'Liviu Vârciu va fi, în sfârşit, tată de băiat: „Îi pun numele Liviu Varciu Junior!'

„Vreau şi băiat. Dacă o să am băiat îi pun numele Liviu Vârciu Junior!', a declarat Varciu într-o emisiune TV, în 2017.

Anul trecut, Liviu Vârciu spunea, mai în glumă, mai în serios, că dacă al treilea copil nu este băiat, este decis să înfieze unul. Atât de mult îşi dorea să fie tată de băiat.

Iată că dorinţa i-a fost ascultată şi Anda Călin, însărcinată acum în al doilea trimestru, îi va dărui un băiat.

Liviu Vârciu are o fată de 18 ani, pe nume Carmina, cu o fostă iubită – Ami Teiceanu şi încă o fetiţă, Anastasia, care împlineşte anul acesta trei ani, cu actuala iubită – Anda Călin.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter