Liz Hurley isi doreste gemeni

Publicat pe

Liz Hurley isi doreste gemeni

Liz Hurley isi doreste gemeni

Liz Hurley

Proaspat casatoriti, Liz Hurley si Arun Nayar s-au pus deja pe facut copii, justificandu-si initiativa prin faptul ca isi doresc cat de curand o familie mare.

Damian isi doreste de ceva timp un fratior sau o surioara. Personal, imi doresc inca doi baietei, gemeni', a declarat intr-un comunicat frumoasa englezoaica.

Liz, in varsta de 42 de ani, are deja un copil de cinci ani, Damian, rezultat in urma relatiei de scurta durata pe care a avut-o, dupa despartirea de Hugh Grant, cu producatorul american Steve Bing.

Conform celor spuse de ea, Damian l-a recunoscut drept parinte pe Arun, adresandu-i-se cu tata': Fiul meu avea doar 9 luni cand eu si Arun ne-am cunoscut si ii e practic imposibil sa-si imagineze viata fara el. Pentru el, Arun este singurul lui tatic.'

Liz a dezvaluit de curand ca Damian vrea sa-si boteze fratiorul sau surioara Fred sau, respectiv, Daphne, ca pe personajele lui preferate din Scooby Doo'.

Un text de: Catalina Sevastre, Foto: www.lizhurley.com.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter