LORA, detalii înfiorătoare despre clipa în care era să moară: „Atunci am simțit că există Dumnezeu!”/ Cântăreaţa păstrează încă o amintire dureroasă

Publicat pe

Nu multă lume ştie că Lora a fost la un pas să-şi piardă viaţa în urmă cu 16 ani, când a fost victima unui grav accident de circulaţie. Cântăreaţa admite că acel moment a fost o grea cumpănă a vieţii ei, pe care a depăşit-o cu ajutorul lui Dumnezeu. Lora a decis să păstreze o amintire legată de acel moment, pentru a nu uita că Cineva Acolo Sus o iubeşte şi o protejează.

LORA, detalii înfiorătoare despre clipa în care era să moară: „Atunci am simțit că există Dumnezeu!'/ Cântăreaţa păstrează încă o amintire dureroasăLORA, detalii înfiorătoare despre clipa în care era să moară: „Atunci am simțit că există Dumnezeu!'/ Cântăreaţa păstrează încă o amintire dureroasă

Chiar dacă este un moment pe care îl rememorează cu spaimă, Lora a fost de acord să-şi deschidă sufletul şi să povestească despre accidentul în care era să moară. De altfel, tocmai de aceea a luat decizia de a se muta din Galaţi în Bucureşti.

'M-am mutat la București când aveam 21 de ani, după ce avusesem un accident de mașină grav, în urma căruia era să mor. A fost una din cumpenele alea mari din viață. Atunci am simțit că există Dumnezeu, pentru că uneori mai uităm, dar eu îmi amintesc de fiecare dată când mă întorc acolo.

În afară de nasul spart, nu am avut alte probleme grave. Am însă și acum o bucățică de sticlă în bărbie pe care nu vreau să o scot, o las acolo pentru că vreau să-mi amintesc…

Eu am fost ok, în schimb, cine a fost în mașină cu mine nu a fost Ok. Am reușit să trec peste traumă. Am venit la București ca o fugă, am lăsat în urmă tot. Am plecat la București cu bani de drum, undeva la 50 de lei, o geacă de piele împrumutată și un pachet ieftin de țigări. O perioadă am stat pe la prieteni', a povestit Lora în fața cântăreței Claudia Pavel, într-un interviu pe pagina de Facebook Kfetele.ro. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter