Lora va canta in deschiderea concertului Faithless

Publicat pe

Lora impreuna cu trupa Sensor se numara printre artistii romani invitati sa cante in deschiderea concertului Faithless, din cadrul Ciuc Summer Fest.

LoraConcertul de pe 16 iulie va fi prima aparitie a Lorei alaturi de Sensor, din repertoriul lor facand parte atat piesele cunoscute ale trupei, cat si trei piese noi compuse impreuna cu acestia.

„Lucrez de ceva vreme la acest proiect si ma bucur ca a venit momentul sa impartasesc cu toata lumea aceasta veste! E o onoare pentru mine sa cant in deschiderea unei trupe precum Faithless. Nici nu putea exista un moment mai bun decat acesta pentru show-ul pe care il pregatim!„, declara Lora despre colaborarea cu Sensor.

In paralel cu acest proiect, Lora se concentreaza in continuare asupra carierei solo. In aceasta vara se va lansa Hot Spot, primul sau single in formula solo. Filmat la sfarsitul lunii iunie, videoclipul pentru Hot Spot va fi lansat curand.
 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă