Loredana a dezvăluit secretul formei sale fizice de excepţie

Publicat pe

La 45 de ani, Loredana se află într-o formă fizică de invidiat, ea obţinând rezultate remarcabile într-un an de zile.

 

loredana1

 

„Am energie şi poftă de viaţă mai ceva ca la 20 de ani!', declară Loredana care a început din ianuarie 2015 programul revolutionar de age management ce face furori in toata lumea.

 

In primul rand mi-am reglat somnul. Si asta nu e usor in viata mea tumultoasa, cu turnee si atatea nopti petrecute in camere de hotel. Se stie ca somnul este cel mai bun medicament, somnul regenereaza organismul, este esential pentru o viata sanatoasa! Pot sa spun ca rezistenta si forta fizica s-au imbunatatit considerabil. Cat despre raceli, daca inainte erau frecvente si treceau foarte greu, acum sunt istorie.', declară cântăreaţa.

 

Loredana ştia de domeniul age management in America unde el exista de peste 40 de ani: Este noua medicina, in care nu exista o pastila buna la toate, ci fiecare persoana este tratata in functie de caracteristicile ei. E o arta fina. Pentru asta trebuie sa cauti doctorul potrivit, care sa vina in calea dorintelor tale. Noul concept este ca nu conteaza cati ani ai, conteaza cat de tanara este energia ta!'

 

Sub indrumarea dr. Ovidiu Penes, artista a început programul prin efectuarea unor analize genetice si teste, iar în funcţie de rezultate se indică un tratament, „asa fel incat valorile mai scazute sau mai ridicate ale unor vitamine, minerale din organism sa fie echilibrate. De aceea analizele trebuie repetate la cateva luni pentru a ajusta tratamentul in functie de noile valori. Stresul, perioadele mai intense din viata de zi cu zi pot afecta major echilibrul si de aceea trebuie luate in calcul. A te duce de capul tau sa ti iei vitaminele si mineralele de la farmacie poate sa-ti faca mai mult rau decat bine', spune Loredana.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter