Loredana a stabilit un nou record alaturi de "Minte-ma frumos"

Publicat pe

Cu o impresionanta cariera muzicala, Loredana Groza si-a facut un renume din abilitatea sa de a se reinventa constant, lucru extrem de vizibil si in noul sau film, Minte-ma frumos, cu care a stabilit un nou record de incasari, la doar o saptamana de la lansare. Cu aproximativ 32.000 de spectatori si incasari de 520.000 de ron , „Minte-ma frumos”  devine cea mai profitabila lansare cinematografica din ultimii ani.

Loredana

 

,,Ma bucur ca am stabilit un nou record! Se pare ca ne place sa fim mintiti frumos. Publicul are nevoie sa zambeasca, sa rada, sa se relaxeze. Are nevoie de comedie, de romantism si, nu in ultimul rand, de filme romanesti.', declara Loredana despre succesul inregistrat de noua sa comedie, Minte-ma frumos.

 

Este pentru prima data in cariera Loredanei cand aparitia sa cinematografica nu este legata de un moment muzical, cea mai mare surpriza pentru spectatorii filmului „Minte-ma frumos” fiind aceea ca Loredana nu va canta in acest film, ci va fi numai actrita.

 

Foto: PR

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter