Loredana Groza, despre frumuseţe în VIVA! de aprilie: „Răutățile te îmbătrânesc! Nu poți să ai grijă doar de ridurile de pe față și să ai riduri în suflet!”

Publicat pe

Loredana Groza a fost judecată, în ultima vreme, pentru felul în care arată în fotografiile postate pe reţelele de socializare, acuzată fiind că a exagerat atât cu operaţiile estetice, cât şi cu editarea pozelor. Cântăreaţa, care susţine că „secretul fumuseţii nu stă în operaţii', a declarat într-un interviu amplu în revista VIVA! de aprilie că pentru a fi un om frumos trebuie să ai grijă şi de ridurile sufletului, nu doar de cele ale pielii.

Loredana Groza, despre frumuseţe în VIVA! de aprilie: „Răutățile te îmbătrânesc! Nu poți să ai grijă doar de ridurile de pe față și să ai riduri în suflet!'Loredana Groza, despre frumuseţe în VIVA! de aprilie: „Răutățile te îmbătrânesc! Nu poți să ai grijă doar de ridurile de pe față și să ai riduri în suflet!'

„Cred că există doar o practică pe care trebuie să o ai, o rutină, în a-ți îngriji trupul chipul și mintea și spiritul. Toate acestea trebuie corelate. Nu poți să ai grijă doar de ridurile de pe față și să ai riduri în suflet. Nu poți să bârfești, să judeci pe alții și să arăți bine în exterior, pentru că toate astea își pun amprenta.

Orice gând negativ, orice răutate, emoție negativă te îmbătrânesc și într-un fel te urâțesc. De ce să nu recunoaștem? Oamenii frumoși sunt oamenii care emană din interior o generozitate și o bunătate.

Cred că a te păstra în această mentalitate, spiritualitate te ajută să arăți bine, să rămâi tânăr, pentru că o minte tânără e nesufocată de idei preconcepute și răutăți gratuite!', a declarat Loredana Groza pentru VIVA!.

Cântăreața a povestit în numărul de aprilie al revistei VIVA!, care se află deja la toate punctele de difuzare a presei, despre metodele la care apelează pentru a scăpa de stres, dar și despre tehnicile care o ajută să se simtă bine în pielea ei și în armonie cu tot ceea ce o înconjoară. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter