Loredana - ”Invat zilnic sa fiu mama”

Publicat pe

Pe Loredana o poti vedea pe marile ecrane. Nu in filme, ci intr-un clip care va rula inaintea fiecarui film 3D care urmeaza sa fie proiectat la Hollywood Mutiplex.

LoredanaClipul a fost realizat pentru piesa Rain, Rain' si a fost filmat in California.

De altfel, ideea videoclipului a fost transpusa intr-un scenariu de scurt metraj, fiind o animatie 3D realizata de celebrul Pitof.

Se pare ca Loredana a ridicat standardele muzicale romanesti la nivelul celor internationale, si odata cu ele a adus-o pe fiica ei in atentia publicului. Elena apare pentru prima data intr-un videoclip, si nu mai prejos decat mama sa, imbracata in stilul anilor 50. Si cum a fi mama inseamna sa vrei tot ce e mai bun pentru copilul tau, Loredana cauta zi de zi noi modalitati de a-si indruma fetita catre un viitor de succes.

N-am experienta in domeniul asta, invat si eu sa fiu mama zilnic' i-a declarat artista VJ-itei Music Channel, Sanziana Negru. Loredana a mai spus ca fiica ei este foarte pretentioasa si pune foarte mult accent pe tinutele pe care le poarta.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter