Loredana lanseaza "IubiLand"

Publicat pe

Loredana lanseaza un nou album, “IubiLand”, artista pregatind cu aceasta ocazie un concert spectaculos in Baneasa Shopping City, sambata, 20 noiembrie, incepand cu ora 18.

LoredanaContinutul intregului album IubiLand' este bazat pe mostre de folclor adevarat, de muzica transmisa oral, slefuita si imbogatita continuu.

Tarafurile, fanfara si grupul de muzicieni cu instrumente electronice alaturi de psalti interpreteaza repertorii si sonoritati diverse – jocuri, doine, balade, cantece de dragoste si de mahala.

Sunt interpretate piese folclorice provenite din Muntenia, Oltenia, Banat, Moldova, Transilvania, cantate cu instrumente traditionale taranesti – tilinca, fluier, caval, ocarina, cimpoi, lautaresti – vioara, cobza/chitara, contrabas, toba sau alamuri.

In plus, o data cu lansarea CD-ului IubiLand', Loredana aduce si primul concert 3D din Romania, un material filmat cu cea mai noua tehnologie 3D.

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter