Loredana, live in Garajul Europa FM

Publicat pe

APA, primul single de pe albumul „Dragoste” al Loredanei a fost piesa care a deschis concertul incendiar din Garajul Europa FM.

 

Loredana a aparut in fata celor peste 150 fani din nonconformista locatie Europa FM, alaturi de: Cabron, Petru Calinescu, Dragos Chircu si Oana Brutaru. Loredana a interpretat in premiera piesele:  Apa, Coborata din rai si Sukar.

 

Loredana

 

La concertul transmis live pe Europa FM a aparut in premiera si Petru Calinescu, interpretand alaturi de Loredana piesa Coborata din rai.
Concertul care a putut fi vazut si pe Facebook si Music Chanel s-a incheiat insa doar dupa ce la cererea publicului din Garajul Europa FM, Loredana a cantat Buna seara iubite.

 

Zeci de fani, veniti din toate colturile Bucuretiului, dar si din tara au ascultat melodiile care au facut-o pe Loredana celebra!

 

Loredana este artista care a inaugurat si Galeria de arta Live in Garaj. Ea a primit de la George Zafiu, in timpul concertului, o pictura reprezentand frumosii ochi albastri,pictura realizata de un tanar artist.Tabloul care acum poarta si autograful Loredanei, este primul din ceea ce se doreste a fi simeza artistilor Live in Garaj.

 

Europa FM Live in Garaj continua pe 10 octombrie cu un concert semnat VUNK.

 

Loredana

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter