Loredana promite: „Ne vom sui pe pereti"

Publicat pe

Loredana„Ne vom sui pe pereti!', asta promite Loredana fanilor, care vor sa retraiasca, la concertul sau de la Sala Palatului, din noiembrie, atmosfera de la Concertul Europa FM Live pe Plaja, cand mii de oameni au incins o hora uriasa in fata scenei.

Loredana a intrat in direct cu George Zafiu, la emisiunea Europa Express si a dezvaluit cateva dintre planurile sale din viitorul apropiat. Cel mai important eveniment al artistei va fi concertul din 25 noiembrie, de la Sala Palatului.

 

„In ‘94 am avut acolo primul spectacol. Pot sa spun ca am avut sansa sa fiu printre primii artisti romani care a avut parte sa cante la Sala Palatului dupa ce a cazut cortina comunista', a spus vedeta.

 

„Concertul din 25 noiembrie este unul absolut special, va fi un regal de muzica si de emotie. Vor fi momente pe care le desenez deja special pentru acest concert si care sper sa ii copleseasca pe cei prezenti acolo'.

 

Cat despre experienta de a canta pentru peste 66 de mii de oameni, la Concertul anului, Europa FM Live pe Plaja, vedeta spune ca a fost un moment suprarealistic: „A fost absolut superb si acum inchid ochii si imi amintesc cat de frumos a putut sa fie acolo, cum nisipul stralucea in razele lunii si cum parca eram pe alta planeta, intre Pamant si Marte. A fost suprarealistic' – marturiseste Lori. „Ce-i drept, concertul a avut loc pe plaja dintre Venus si Saturn'– a adaugat George Zafiu.

 

Loredana isi lanseaza oficial noul album

 

Odata cu concertul din 25 noiembrie, vedeta a dezvaluit ca isi va lansa oficial si noul album: M-am implicat in toate etapele producerii acestui album… de la versuri la orchestratie. L-am compus in 4 saptamani. Va contine peste 12 piese'. Cine vrea albumul inainte ca el sa apara oficial, ii poate scrie vedetei pe pagina de Facebook.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter