Loredana va fi protagonista unui reality-show american - VIDEO

Publicat pe

LoredanaLoredanei pare sa-i priasca America, cantareata urmand sa apara aici intr-un nou proiect, dupa ce a inregistrat pe pamant american albumul Tzuki, a avut diverse colaborari sau si-a petrecut vacantele.

Americanii au fost atat de incantati de artista incat i-au propus sa faca un reality-show chiar la ei acasa, informeaza casa de discuri MediaPro Music.

„Ma voi intalni cu Kash la New York si o sa incepem lucrul la alte melodii. Momentele acelea in care vom compune piesele vor face subiectul unui reality-show, care va fi difuzat atat in America, cat si in Romania. Americanii sunt interesati sa facem acest reality-show in care oameni din lumi si de culori diferite se aduna si realizeaza ceva magic. Pe langa asta, pregatesc si cateva duete inedite', povesteste artista.

Loredana lucreaza deja la viitorul sau album pentru care colaboreaza cu doi artisti de culoare din America, Kash si Niam St. Luce care spun despre ea ca este „the next best thing'.
 

Citeste si:

Loredana canta Tzuki

Loredana – Tzuki

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter