Lorena și George Buhnici au fost amenințați cu moartea și cu violul, în urma scandalului vergeturilor: "Consecințe grave"

Publicat pe

Lorena, soția lui George Buhnici, a fost amenințată cu violul, după izbucnirea scandalului vergeturilor. După afirmațiile denigratoare ale lui George Buhnici la adresa persoanelor supraponderale, un val de critici și amenințări cu moartea și cu violul s-a abătut asupra familiei Buhnici.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Surse din Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării au declarat pentru Libertatea că Lorena Buhnici a primit amenințări cu violul, pe lângă valul de critici și înjurături îndreptat spre familia ei, după ce George a făcut celebrele afirmații jignitoare la adresa femeilor cu celulită și vergeturi.

Lorena și George Buhnici au fost amenințați cu moartea și cu violul, în urma scandalului vergeturilor: "Consecințe grave"Lorena și George Buhnici au fost amenințați cu moartea și cu violul, în urma scandalului vergeturilor: "Consecințe grave"

Soția lui George Buhnici, amenințată cu violul

Prima audiere stabilită de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării în cazul lui George Buhnici a avut loc pe 27 iulie.

Fosta vedetă PRO TV nu s-a prezentat, dar avocata sa a cerut un nou termen, afirmând că „Buhnici a suferit consecințe grave' după declarațiile controversate și că are nevoie de timp pentru a-și pregăti apărarea, au dezvăluit surse din CNCD pentru Libertatea.

„Avocata a cerut un termen pentru pregătirea mai temeinică a apărării. Dânsa a arătat că George Buhnici a suferit consecințe grave după acest incident.

Mai precis, că George Buhnici a primit foarte multe amenințări cu moartea, dar și soția sa a fost amenințată cu violul. De aceea, a solicitat să aibă mai mult timp să își pregătească apărarea', au declarat surse din CNCD pentru Libertatea.

Viitorul termen stabilit de CNCD a fost stabilit pentru 23 august, potrivit informațiilor ziarului.

Dacă forul condus de Csaba Asztalos va ajunge la concluzia că afirmațiile lui Buhnici au fost discriminatoare, influencerul riscă o amendă între 2.000 și 100.000 de lei.

Citește și: Cine este nașul Adrianei Bahmuțeanu. Afaceristul este prieten cu vedetele de la Hollywood:„S-a făcut o gașcă, ce să zic’

Citește și: Anghel Damian, declarații de amor ca-n filme pentru Lia Bugnar, înainte să se îndrăgostească de Theo Rose:'Suntem parteneri în absolut'

Citește și: Cine sunt concurenții de la „Splash! Vedete la apă’, sezonul 5.Vica Blochina e pe listă

Afirmațiile controversate făcute de George Buhnici

George Buhnici a afirmat că ‘mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici.

‘Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am.

Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.

Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală, a spus Buhnici la Antena Stars.

După aceste remarci, Buhnici a făcut și o glumă nepotrivită despre soția lui, care l-a surprins și pe reporter. Fosta vedetă Pro TV a continuat afirmând că „şanşa vieţii mele e o soţie care arată ca o minoră’.

Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?, a spus George Buhnici, la XNS.

„Dacă vii la mare și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva în afară de decolteu. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!„, a mai spus Buhnici. 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter